6 výhod poloprofesionálních spotřebičů

Poloprofesionální spotřebiče slouží pro komerční využití od restaurací přes hotely až po státní zařízení. Jejich přednosti však oceníte i v domácnosti. Přečtěte si, jaké to jsou.

1.   Spolehlivost i do náročných denních provozů

Běžné pračky, myčky, sporáky a jiné domácí pomocníky vývojáři navrhují a testují na průměrnou zátěž v typické domácnosti. Tedy na omezený počet hodin u sporáku nebo cyklů u myčky či sušičky. Využíváte-li spotřebič více, je lepší vsadit na profesionální typ. Použité technologie a součástky zaručují maximální výkon a spolehlivost i v celodenním režimu.

2.   Využití pro komerční účely i domácnost

Poloprofesionální spotřebiče můžete používat v jakémkoli provozu se 100% zárukou bezpečnosti, kvality a skvělého výsledku. Samozřejmostí je také důraz na úsporu času a nákladů za vodu, elektřinu a plyn. Díky těmto vlastnostem jsou čím dál oblíbenější i pro domácnost.

3.   Důraz na pohodlné ovládání a neustálé inovace

Zkušení návrháři značky Whirlpool vědí, jak důležité je, abyste mohli spotřebiče rychle, snadno a přitom bezpečně obsluhovat. Pro vaše pohodlí i finanční a časovou úsporu vyvíjejí stále nové a lepší funkce.

Mistrovským příkladem je chytrá technologie 6. smysl, kterou například značka Whirlpool využívá téměř u všech svých spotřebičů. Například u praček snižuje spotřebu energií až o 30 % a šetří až ½ času oproti běžným typům.

4.   Splňují nejpřísnější bezpečnostní, funkční a hygienické testy

Všechny spotřebiče poloprofesionální řady procházejí přísnými testy z hlediska bezpečnosti, hygieny i funkčnosti. Více informací a technické specifikace najdete v aktuálních katalozích spotřebičů.

5.   Certifikáty podle příslušných směrnic

Poloprofesionální spotřebiče splňují příslušné směrnice pro strojní zařízení. Jako provozovatel bistra nebo penzionu tak máte s těmito výrobky jistotu splnění všech bezpečnostních a jiných nařízení podle současné legislativy.

6.   Kompletní vybavení pro kuchyni i koupelnu

Vybírejte:

  • Pračky a sušičky pro účinnou, ale jemnou péči o tkaniny.
  • Chladničky a mrazáky pro bezpečné a hygienické uchování potravin.
  • Mikrovlnné trouby pro snadné ohřívání i přípravu pokrmů a nápojů.
  • Myčky na nádobí i speciální typy na sklo pro rychlé, spolehlivé a přitom jemné čištění.

Máte-li zájem o návrh vybavení své profesionální kuchyně, kontaktujte nás. Autorizovaný AP Servis je vám zároveň k dispozici pro údržbu i záruční a pozáruční opravy.