3 důvody, proč si pořídit spotřebiče v setu

 

Neplaťte za nové spotřebiče víc, než je nutné. Pomocníky do domácnosti se vyplatí kupovat v setech. A to nejen po stránce finanční, ale i díky jednotnému designu a praktické instalaci.

1. Ušetříte

Podle údajů Českého statistického úřadu (ČSÚ) jsou domácí spotřebiče 3. nejčastějším sortimentem, který nakupujeme online. A není divu. Ceny jednotlivých produktů jsou většinou daleko přívětivější než v kamenných obchodech. Za set spotřebičů pak zaplatíte ještě méně: Není výjimkou, že vás jednotlivé kusy v sadě vyjdou i o více než 20 % levněji.

2. Vše vám bude pěkně ladit

Jednotlivé sety skládají prodejci pečlivě z produktů stejné designové řady, nebo z výrobků, které k sobě vizuálně i rozměrově pasují. Před nákupem se tak nemusíte věnovat pracnému proměřování a zjišťování, jestli spolu budou jednotlivé kusy ladit – vše už pro vás zařídil prodejce. A navíc se vyhnete neestetické různorodosti spotřebičů, kdy má každý model jiný odstín nebo odlišné ovládací prvky. Právě detaily – jako je tvar hran nebo jednotlivých úchytek či knoflíků – totiž dotvářejí celkový dojem. V setu k sobě vše pěkně ladí a vytváří příjemně kompaktní celek.

3. Kuchyni budete mít vybavenou během jednoho dne

Další nespornou výhodou je stejné datum doručení. Pokud rekonstruujete kuchyň, nebo vybavujete rovnou celý byt, mohou být postupné změny a neustálý nepořádek značně unavující. Když si ale objednáte sadu spotřebičů, budete je mít pěkně pohromadě v jeden den. Vše se rovnou nainstaluje, zapojí a uklidí.

Jaké komplety si u nás můžete objednat

Nabízíme jak klasické volně stojící sety spotřebičů, tak i velmi oblíbené vestavné sety. Skládají se z běžných kuchyňských i koupelnových pomocníků (praček či sušiček).

set_kitchenaid

TIP: Plánujete pořídit si nový kuchyňský robot? Pořiďte si ho v praktickém setu i s příslušenstvím, které tak získáte za zlomek běžné ceny. Připravili jsme pro vás vysoce kvalitní sety Kitchen Aid, které hrají všemi barvami.

Nenašli jste set spotřebičů podle svých představ?

Žádný problém. Napište nám, nebo zavolejte. Připravíme vám nabídku na míru.

Ke všem produktům nabízíme také značkové příslušenství WPro a autorizovaný záruční i pozáruční servis – a to včetně maloobchodního prodeje náhradních dílů. 

Užívejte si vaření ve své nové kuchyni a péči o spotřebiče nechte na nás.