Nové kuchyňské spotřebiče zazářily na veletrhu IFA

Berlínský veletrh IFA patří k nejstarším a největším veletrhům elektroniky na světě. Od 4. do 9. září 2015 tu na 1 500 vystavovatelů představilo novinky a aktuální trendy z oblasti zábavní a spotřební elektroniky.

Rodina Whirlpool uvádí nové značky: Indesit a Hotpoint

Na letošní IFĚ se značka Whirlpool předvedla vůbec poprvé. A to ve spojení s tradičními partnery Bauknecht a KitchenAid i 2 novinkami: značkami Hotpoint a Indesit. Všechny značky z rodiny Whirlpool Corporation vystavovaly společně v hale 9 na prostoru neuvěřitelných 3 200 m². Během veletrhu se díky vystavovaným novinkám dostaly do centra pozornosti všech účastníků.

Bauknecht se zaměřil na chytrou domácnost

Bauknecht představil mobilní aplikaci BLive App pro chytré telefony a tablety. Propojil ji s prémiovými modely svých praček, sušiček, myček, ledniček a mrazáků. Pokud se rozhodnete pro některý z těchto výrobků, stačí si stáhnout novou aplikaci, a můžete ho ovládat na dálku.

KitchenAid sází na inovativní blender

Stánek KitchenAid patřil k nejnavštěvovanějším. Zabodoval novým magnetickým mixérem s tradičně dokonalým designem a přímo geniálními funkcemi. Magnety pevně zafixují mixér na místě a extra výkonný motor vmžiku připraví jakoukoliv delikatesu od osvěžujícího sorbetu až po zdravé smoothie.

Spotřebiče Indesit zkracují dobu praní a sušení

Indesit nadchnul návštěvníky pračkami a sušičkami s extrémně krátkými programy. Ale to není vše: Designéři této oblíbené italské značky se zaměřili také na komfortnější používání tradičních spotřebičů. Upravili interiéry lednic a mrazáků tak, že nyní nabízejí absolutně flexibilní vnitřní prostory, které si poskládáte podle vlastní potřeby.

Prohlédněte si celou nabídku v našem e-shopu a užijte si práci se spotřebiči, které skvěle vypadají a ještě lépe fungují.