Nová zážitková prodejna KitchenAid v Londýně: Tu nesmíte minout

Chystáte se do Londýna? Stavte se v nově otevřeném „Experience Store KitchenAid“: prezentaci top kuchyňského vybavení z dílny nejprémiovější značky z rodiny Whirlpool Corporation.

Špičkový výkon, exkluzivní materiály, ikonický design…Není nic, co by KitchenAid na svých výrobcích nevyladil do puntíku. Legendárního výkonného robota Artisan v mnoha barvách milují hospodyně i profesionální kuchaři z celého světa. Sortiment malých pomocníků postupně doplňují i první ledničky a stylové vestavné spotřebiče. Český trh na jejich uvedení zatím čeká.

Co se z článku dozvíte:

  • Představení značky KitchenAid
  • Ikonický robot Artisan
  • Experience Store v centru Londýna
  • KitchenAid na českém trhu
  • Topsellery v naší nabídce

Za vším hledej ženu…

Vše začalo nápadem jedné ženy – Josephine Cochraneové, kterou štvalo věčné mytí špinavého nádobí. V roce 1886 proto navrhla myčku poháněnou motorem. První modely prodala do luxusních amerických hotelů a těsně před svou smrtí vymyslela i menší verzi pro domácnosti.

Na práci Josephine navázal v roce 1919 inženýr Herbert Johnson z Ohia. Pozoroval pekaře, který se pracně lopotil se zaděláváním těsta obyčejnou lžící. Doma pak nakreslil mixér poháněný motorem. Když ho dal vyzkoušet své ženě, zvolala: „I don’t care what you call it, it’s the best kitchen aid I’ve ever had.“ V překladu: Je mi jedno, jak ten stroj nazýváš, ale je to nejlepší kuchyňský pomocník, jakého jsem kdy měla. 

Dnes už legendárního stolního mixéru se během 3 let prodalo přes 20 000 kusů. Používal ho i Henry Ford nebo John Barrymore.

Tak vznikla značka KitchenAid. Dnes spolupracuje s nejlepšími designéry a kuchaři světa a přichází stále s novými nápady, které inspirují gurmánský svět.

Ikonický robot Artisan

kitchenaid-artisan-detail

Opravdovou slávu značce vynesl ikonický robot Artisan. První verze vznikla ve 30. letech minulého století. Světe div se – původní design byl tak geniální, že se až na drobné obměny drží dodnes. Celosvětový boom přišel v roce 1994, kdy KitchenAid rozšířil paletu barevných variant, a rozzářil tak dosud bílý svět kuchyňských spotřebičů. Zářivé barvy se staly synonymem značky KitchenAid – stejně jako důraz na detail.

Nově otevřený zážitkový showroom v Londýně

Na prestižní adrese Wigmore Street 98 spatříte úchvatnou prezentaci toho nejlepšího, co KitchenAid nabízí. „Experience Store“ se rozkládá hned na 2 patrech. Vystavené produkty si tu můžete osahat a některé vyzkoušet i „na vlastní jazýček“. Šikovné hostesky vám uvaří dobrou kávu nebo pozvou na kulinářské show a kurzy vaření v hlavní roli s produkty KitchenAid.

  • V přízemí najdete představení toho nejlepšího z dílny KitchenAid včetně ikonického robotu v nadživotní velikosti.
  • V 1. patře pokračuje výstava produktů doplněná o návrhy reálných kuchyní, kde si můžete spotřebiče vyzkoušet nebo se podívat na ukázky vaření.

Aktuální akce v „Experience store“ sledujte na oficiálních stránkách KitchenAid.

experience-store-londyn

Značka KitchenAid na českém trhu

Toužíte po mixéru nebo robotu této legendární značky? Žádný problém. Nabízíme vám všechny produkty KitchenAid dostupné pro český trh. Sortiment nedávno doplnil i dlouho očekávaný robot Artisan v miniverzi v 6 nádherných zářivých barvách.

České republice bohužel stále chybí oficiální zastoupení této prémiové značky z rodiny Whirlpool Corporation. Stejně tak nemáme k dispozici ani kompletní sortiment. Netrpělivě očekáváme například příchod ledniček nebo nádherných vestavných spotřebičů. V londýnském showroomu je uvidíte v klasickém nerezu i dechberoucím černém lesku.

robot-kitchenaid-artisan-barvy

Z nabídky KitchenAid pro český trh doporučujeme

  • Geniální kuchyňské roboty Artisan v ceně od 13 990 Kč
  • Novinku: Šikovné roboty v mini verzi s úžasným 250W zinkovým motorem
  • Praktické mixéry, které vmžiku vyrobí ledovou tříšť i vitaminové smoothie
  • Multifunkční food processory pro snadné krájení, sekání, strouhání i přípravu pyré

Děkujeme místnímu zastoupení v Londýně za nezapomenutelnou prohlídku Experience Store. Až budete v britské metropoli, rozhodně si nenechte tuto gastronomicko-technologickou lahůdku ujít.