Myčky W Collection Supreme Clean: Odhalte tajemství chytrého mytí nádobí

Značka Whirlpool představuje prémiovou řadu myček pro rychlejší a účinnější čištění nádobí bez předmývání. Návrháři je vyladili tak, aby každý kontakt s myčkou od vkládání křehkého skla až po výběr programu byl co nejjednodušší.

Myčky z řady W Collection: Výborný výkon bez námahy

Chcete trávit v kuchyni co nejméně času? Designéři Whirlpool přemýšlejí stejně. Nové myčky proto vybavili:

  • Intuitivním dotykovým rozhraním s přehledným MySmart Display
  • Jasnějším osvětlením interiéru 4 speciálními LED diodami
  • Šikovným systémem pro snadné nakládání a vykládání nádobí bez stresu
  • Přídavnou spodní zásuvkou pro bezpečné mytí skleniček

Samozřejmostí v této třídě je maximální úspora energií – myčky z řady W Collection spotřebují v jednom cyklu maximálně 9,5 litrů vody a energetickou účinností spadají do nejvýhodnější třídy A+++.

6. smysl vylepšený o vysokotlaké trysky PowerClean Pro

Nechte spotřebiče pracovat za vás – to je myšlenka 6. smyslu, který značka Whirlpool zavedla jako první na trhu. Při mytí spotřebič automaticky rozezná stupeň zašpinění nádobí a přizpůsobí mu nastavení programu včetně spotřeby energií.

myci-ramena-whirlpool

U nové řady W Collection výrobci přidali ještě vysokotlaké rozstřikovací trysky na zadní straně myčky – PowerClean Pro. Díky nim nemusíte mastné hrnce a pánvičky se zaschlou špínou předmývat. Jednoduše je umístěte to zadní části koše vertikálně směrem k tryskám – o zbytek už se postarají samy.

Technologie PowerDry pro rychlejší sušení a ochranu proti vlhkosti

Aktivní „vířivý“ systém sbírá vlhkost a kondenzuje ji v páru. Přináší výborné výsledky v sušení všech povrchů – od skleniček až po plasty. Navíc zbavuje zbytkové vlhkosti i samotný spotřebič. Chrání tak před předčasným opotřebením, vznikem zápachu i množením plísní.

whirlpool-power-dry

Díky tryskám PowerClean Pro a sušení PowerDry dokáže myčka nádobí Supreme Clean vyčistit a vysušit plnou náplň za pouhou 1 hodinu.

Design vybroušený do posledního šroubku

Perfektní čisticí a sušicí výkon doplňuje i propracovaný design. V případě řady W Collection mysleli výrobci nejen na efektní exteriér, ale i interiér. Ten je vyrobený z prémiového leštěného kovu s dlouho životností a pohodlnou údržbou.

whirlpool-brousene-rukojeti-mycky

Máte drahé skleničky? Oceníte pohodlnější nakládání a funkci Glass Protect

Poslední modely W Collection mají přídavný spodní stojan, který udrží sklo v pevné pozici i při intenzivním mytí. Jedním pohybem ho jednoduše nastavíte podle tvaru a velikosti nádobí. Pokud myjete hlavně sklo, zapněte speciální cyklus Glass Protect – vyndáte skleničky i misky krásně lesklé bez zaschlých kapek.

Kterou vybrat? Dvě myčky W Collection na českém trhu

Zaujala vás prémiová řada W Collection a už jen váháte, který model vybrat? Z nabídky vybíráme dva zajímavé:

  • Volně stojící myčka Whirlpool WFP 4O32 PTG X – nerezová pomocnice se postará až o 14 sad nádobí najednou. Navíc s odloženým startem až o 24 hodin.
  • Plně integrovaná myčka Whirlpool WIF 4O43 DLGT E – novinka v naší nabídce s 11 programy včetně citlivého mytí skla a antibakteriálního oplachu. Jedna z nejlepších myček Whirlpool v současné nabídce.

Váháte, kterou myčku vybrat k vám domů? Napište nám, nebo zavolejte na +420 227 191 733. Rádi pomůžeme najít ten nejlepší spotřebič podle vašich požadavků. Na následujícím odkazu najdete podrobný návod, jak vybrat myčku.