Představujeme nový web a blog AP Servisu

Chceme, aby se vám na našem e-shopu dobře nakupovalo, a rádi jste se k nám vraceli. Proto spouštíme nový, přehlednější web s blogem a spoustou dalších novinek. Zároveň uvádíme nové značky z rodiny Whirlpool Corporation – Indesit a Hotpoint.

A jaké novinky jsme pro vás připravili?

Žijeme nejnovějšími trendy v online nakupování. Proto vám na novém webu přinášíme:

  • přehlednou strukturu a pokročilou filtraci pro snadnou orientaci.
  • vylepšené fulltextové vyhledávání s chytrým našeptávačem.
  • ještě lepší ochranu citlivých údajů.
  • blog o kuchyňských spotřebičích a dobrém vaření.

U nás nakupujete bezpečně

Naše stránky nyní využívají síťový protokol HTTPS. Ten automaticky šifruje veškeré informace, které uvedete do objednávkového formuláře nebo při platbě kartou. Zaručujeme vám tak bezpečný nákup s maximální ochranou citlivých dat.

Pro zajímavost: Weby, které tento protokol využívají, poznáte snadno – před URL adresou v prohlížeči se objevuje zelený zámek a samotná adresa začíná zelenou barvou.

Co chystáme na blogu

Můžete se těšit nejen na novinky ze světa domácích spotřebičů, ale i tipy na zajímavé akce nebo recepty. Chcete-li poradit, jak na výběr a údržbu nové ledničky, pračky a jiných pomocníků přímo od zkušených prodejců, sledujte náš blog.

Projděte si náš nový sortiment

Spolu s novým webem vám představujeme také rozšířenou nabídku. Od léta 2015 jsme přidali do sortimentu 2 nové značky: americký Hotpoint a italský Indesit. Doplnily zavedené, oblíbené výrobce Whirlpool, Bauknecht a KitchenAid. Nabízíme vám tak kompletní portfolio značek z rodiny Whirlpool Corporation.

A to jako vždy za skvělé ceny a s profesionálním záručním i pozáručním servisem.